安息技問題嚴重!!

上一篇主題 下一篇主題 向下

安息技問題嚴重!!

發表  ping123 于 周六 7月 25, 2009 10:16 pm

3200血加埋聖介都要秒殺,打一隻龍平均死2-3個人,風龍更加一人死一次,都未完事。死左真係冇哂心情!
1.強烈要求更改四龍安息技的強度!假設1招扣4千血,大家有法c聖介都打到,唔洗死。
2.88級後升級困難!希望有新的高等練級區!可限制等級才可以進入。

不知有冇人有其他意見??反對?支持??

ping123

文章數 : 22
注冊日期 : 2009-07-14

檢視會員個人資料

回頂端 向下

回復: 安息技問題嚴重!!

發表  LoMing 于 周日 7月 26, 2009 1:44 am

支持 +1

LoMing

文章數 : 35
注冊日期 : 2009-07-13

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  ?? 于 周日 7月 26, 2009 2:46 am

安息我覺得冇問題 有時出得密真係會o哂咀 不過正常既 其他sev都係咁

高lv之後開限lv升級地都好呀 希望GM會諗諗?

??
訪客

回頂端 向下

發表  落雨路 于 周四 7月 30, 2009 11:43 am

我都希望可以改善呢個設定
如果唔真係練到高lv就唔想再去殺龍 No

落雨路

文章數 : 3
注冊日期 : 2009-07-20

檢視會員個人資料

回頂端 向下

發表  GM01 于 周四 7月 30, 2009 3:46 pm

高等練功區會考慮加入[傲塔,遺島一隻已是6000x2000的經了 很多的說...]

88開始卡等是正常設定[總好過49開始卡吧]
給你升了99 不能升又會說悶了
[說真這服升85 比其他易很多吧,考了終武升90也不是難事..]

安息技 不認為是問題
平時無限出哂4龍 安息技平均都無4次....
同埋安息不死又何謂安息技
沒有抱著死亡的決心是得不到好東西的
打任何怪也單吃這不是天堂了
龍、吉同蛇
設定要8~16人才能吃

GM01
Admin

文章數 : 57
注冊日期 : 2009-07-03

檢視會員個人資料

回頂端 向下

request

發表  ping123 于 周五 7月 31, 2009 1:59 pm

GM01 寫到:高等練功區會考慮加入[傲塔,遺島一隻已是6000x2000的經了 很多的說...]

安息技 不認為是問題
平時無限出哂4龍 安息技平均都無4次....
同埋安息不死又何謂安息技
沒有抱著死亡的決心是得不到好東西的
打任何怪也單吃這不是天堂了
龍、吉同蛇
設定要8~16人才能吃

無限都有1x-20一齊打龍...條龍未出安技就死左..,但平日去哪裡找1x個一齊打?有5個人已經偷笑...4條龍3個人打,平均一隻發動安息技4次,
吉仔2-3個人都打得嬴,唔通你又要改20個人先夠打..再加埋安技..?formal都係升高級之後去打王,但而家升高級之後唔敢打王,開分身去打,因為驚死..=.=
希望你一係調低d發動機率,一係改改d強度!

ping123

文章數 : 22
注冊日期 : 2009-07-14

檢視會員個人資料

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章